Muğla’da ‘Çiftçilere sera kuracağız’ denilerek doğal güzelliklere otel dikiliyor

0

Doğal ve tarihi güzellikleriyle ünlü turizm kenti Muğla’da, orman alanlarına kurulan ve hiçbir zaman da dokunulamayan otellerin ardından “talana” kapı açabilmek için yeni bir yol daha buldular. Kentte son aylarda turizm bölgelerine yakın yerlere yapılan jeotermal arama ruhsatı başvuruları dikkat çekiyor. Asıl amaç ise başka.

Mustafa Çakır  Cumhuriyet

29.08.20220

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Fethiye’den Marmaris’e, Datça’dan Bodrum’a kadar turizm bölgelerine yakın yerlerin hedef alındığına dikkat çekerek “Önce ‘Çiftçiye destek olacağız, sera kuracağız’ deniliyor. Asıl amaç maskeleniyor. Girişimlerin hedefi, jeotermal kaynak bulunan arazilere termal otel yapmak” dedi.

CHP’li Mürsel Alban, geçen aylarda pandemi koşullarında millet canıyla uğraşırken Fethiye Kayaköy – Ölüdeniz arasında jeotermal kuyu arama ruhsatı almak için girişimde bulunulduğunu anımsattı.

Cumhuriyet Gazetesinde yer alan haberin devamı için >>  https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/muglada-ciftcilere-sera-kuracagiz-denilerek-dogal-guzelliklere-otel-dikiliyor-1761856

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir